Marknadsplatsen Falun

Trotzgatan 10

072 705 94 25

Sälj hos oss

Allmännna villkor

 1. Introduktion: Välkommen till vår e-handelssida. Dessa allmänna villkor reglerar användningen av vår webbplats och våra tjänster. Genom att använda vår webbplats accepterar du dessa villkor i sin helhet. Om du inte samtycker till dessa villkor, vänligen avstå från att använda vår webbplats.

 2. Användarinformation: Du ansvarar för att se till att all information du lämnar vid registrering eller köp på vår webbplats är korrekt, aktuell och komplett. Du samtycker till att skydda ditt användarnamn och lösenord och hålla dem säkra från obehörig åtkomst.

 3. Beställningar och avtal: Genom att göra en beställning på vår webbplats bekräftar du att du är minst 18 år gammal och har rättslig behörighet att ingå avtal. Vi förbehåller oss rätten att avböja eller avbryta en beställning av någon anledning, inklusive vid misstanke om bedrägeri eller brott mot dessa villkor.

 4. Priser och betalning: Alla priser på vår webbplats anges i din lokala valuta och inkluderar moms, om inte annat anges. Vi accepterar olika betalningsmetoder som anges på vår webbplats. Genom att genomföra en transaktion godkänner du att du är auktoriserad att använda den valda betalningsmetoden.

 5. Frakt och leverans: Vi säkerställer att göra vårt bästa för att leverera dina produkter inom den angivna tidsramen. Fraktkostnader och leveransalternativ kommer att visas vid kassan. Eventuella tullavgifter eller andra importavgifter är mottagarens ansvar.

 6. Ångerrätt och reklamation: Vi erbjuder en returpolicy som gör att du kan returnera produkter köpta från denna hemsida fför återbetalning eller utbyte inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Vid reklamation av vara är returfrakten gratis för dig som konsument, i övriga fall skall du som konsument erlägga kostnaden för returfrakten. Vid förutnämnda situationer kan du kontakta vår support via kundservice@marknadsplatsenfalun.se för hjälp med hur du går tillväga för retur eller reklamation av vara.

 7. Immateriella rättigheter: Allt innehåll på vår webbplats, inklusive text, bilder, varumärken, logotyper och grafik, ägs av oss eller våra licensgivare. Du får inte kopiera, distribuera eller använda något av detta material utan vårt skriftliga tillstånd.

 8. Ansvarsbegränsning: Vi strävar efter att erbjuda korrekt information på vår webbplats, men vi garanterar inte att all information är fullständig, korrekt eller aktuell. Vi ansvarar inte för eventuella felaktigheter eller för eventuella skador som kan uppstå genom användning av vår webbplats.

 9. Ändringar av villkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa allmänna villkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart. Fortsatt användning av vår webbplats efter sådana ändringar utgör ditt godkännande av de reviderade villkoren.

 10. Länkar till tredje part: Vår webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som drivs av tredje parter. Vi ansvarar inte för innehållet eller integritetsrutinerna på sådana webbplatser.

 11. Tvister: Eventuella tvister som uppstår i samband med användningen av vår webbplats ska först försöka lösas genom förhandlingar. Om en överenskommelse inte kan nås, ska tvisten lösas enligt gällande lagstiftning i den jurisdiktion där vårt företag är registrerat.